Trendhopper & ClickDistrict; “Let your home smile!” | ClickDistrict
Contacteer ons op +31206792767 of info@clickdistrict.com

Trendhopper & ClickDistrict; “Let your home smile!”

Trendhopper & ClickDistrict; “Let your home smile!”

Per 1 januari brengt VME Nederland B.V. met Trendhopper, specialist in wonen en woondecoratie, haar displaycampagnes, affiliate-inzet en bijbehorende creatie onder bij ClickDistrict.
 

Samenwerking

Focus van deze samenwerking ligt op performance, waarbij gebruik wordt gemaakt van een ‘always on’-strategie. Middels wisselende woonthema’s wordt Trendhopper extra onder de aandacht gebracht bij de consument, tijdens de verschillende advertentiecampagnes. Trendhopper was al klant bij ClickDistrict voor de inzet van haar programmatic displaycampagnes en heeft er in het nieuwe jaar voor gekozen de samenwerking uit te breiden. Daar krijgen wij als bureau een big smile van op ons gezicht!
 
Erik van Rossum (e-commerce manager VME Nederland BV):
“De uitbreiding van de samenwerking met ClickDistrict is een logisch gevolg van de zeer prettige samenwerking die wij al hadden in 2015. Met deze uitbreiding kunnen wij onze campagnes efficiënter en breder inzetten, wat moet zorgen voor betere performance en hogere conversie. Wij verheugen ons enorm op de samenwerking en zien 2016 dan ook met een grote glimlach tegemoet.”
 

Wie is ClickDistrict?

ClickDistrict maakt onderdeel uit van de Digital Agency Group (DAG). Een ambitieuze en sterkgroeiende groep digitale bureaus waar o.a. The online company en Qban toebehoren. Media en creatie gaan hier dan hand-in-hand. Het DNA van ClickDistrict is Real Time Bidding, startende vanuit display. Inmiddels behoort alle media die op een programmatic manier kan worden toegevoegd, tot het speelveld van ClickDistrict. Denk bijvoorbeeld aan digital outdoor, digitale radio en native ads. ClickDistrict opereert DSP onafhankelijk, zodat we onze klanten transparant onafhankelijk programmatic media-advies kunnen geven.
 
Voor meer vragen en details, neem contact op met je Account Manager.

Deel dit bericht:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn