Senior Account Manager | ClickDistrict
Contacteer ons op +31206792767 of info@clickdistrict.com

Senior Account Manager

Op

Als senior account manager bij ClickDistrict adviseer je bestaande en nieuwe klanten in de rol van online marketing specialist. Een salesrol waarin je over bijna alle facetten binnen het vakgebied inhoudelijk en praktisch kan adviseren óf je weet waar je deze informatie kan halen. Je bent medeverantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten, maar ook het onderhouden van bestaande klantrelaties en je kunt klanten overtuigen van onze expertise!

ClickDistrict

ClickDistrict maakt onderdeel uit van de Digital Agency Group (DAG). Een ambitieuze en sterk groeiende groep bureaus waar o.a. ook The Online Company en Qban toebehoren. Media en creatie gaan hier dan ook hand-in-hand. ClickDistrict is in korte tijd hard aan het groeien en dat biedt veel ruimte voor eigen initiatief, (snelle) persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een ondernemende, plezierige en creatieve werksfeer. Waarbij werken in teamverband en informele omgangsvormen samen gaan met een echte winnaarsmentaliteit. Er is veel ruimte voor kennisverbreding en een grote mate van zelfstandigheid.

Wat doet ClickDistrict?

Het DNA van ClickDistrict is Real Time Bidding. In beginsel vanuit display. Misschien ken je ons nog van vroeger? Toen verkochten we alleen clicks. Inmiddels behoort alle media die op een programmatic manier kan worden toegevoegd, tot het speelveld van ClickDistrict. Denk bijvoorbeeld aan digital outdoor, digitale radio en native ads. Belangrijk hierbij is dat er DSP onafhankelijk geopereerd wordt en onze klanten DSP onafhankelijk advies krijgen. Natuurlijk biedt ClickDistrict goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat kun je verwachten van je functie?

Als senior account manager bij ClickDistrict adviseer je bestaande en nieuwe klanten in de rol van online marketing specialist. Een salesrol waarin je over bijna alle facetten binnen het vakgebied inhoudelijk en praktisch kan adviseren óf je weet waar je deze informatie kan halen. Je bent medeverantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten, maar ook het onderhouden van bestaande klantrelaties en je kunt klanten overtuigen van onze expertise. Samen met de klant, externe partners en natuurlijk je eigen team van specialisten weet je steeds weer betere online resultaten en geslaagde campagnes te realiseren. Je maakt voorstellen en stemt deze af met de klant en met het productieteam. Je bent de spil tussen klant en productie en bewaakt dat de klantwensen naar tevredenheid worden gerealiseerd.

Kortom; je inventariseert de wensen van de klant en biedt hier in samenspraak met de klant creatieve oplossingen voor aan. Je kerncompetenties zijn de volgende:

• Commercieel & Resultaatgericht
• Gefundeerde mening over online marketing
• 4+ jaar online ervaring
• Ervaring in het werken met programmatic buying
• Brede interesse in marketing
• Generalist
• Zelfredzaam
• Ervaring met acquisitie van nieuwe klanten
• Het inbrengen van een eigen netwerk aan klanten is een pré

Enkele taken die daarbij horen:
• Genereren van (new) business,
• Aansturing van de operationele teams van specialisten (intern) en het coördineren van de samenwerking met klant teams en eventuele externe partijen die door de klant ingehuurd worden,
• Je maakt strategische mediaplannen, bedenkt en initieert campagnes van A tot Z,
• Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kunt 75% van hun vragen inhoudelijk beantwoorden, voor de overige 25% vertrouw je op je specialistische achterban.

Waarom ClickDistrict

ClickDistrict is een ambitieuze en sterk groeiende organisatie met oog voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het bedrijf biedt veel ruimte voor eigen initiatief. Er heerst een informele, plezierige en creatieve werksfeer, waarbij werken in teamverband belangrijk is. Er is veel ruimte voor kennisverbreding en een grote mate van zelfstandigheid. ClickDistrict biedt een marktconform salaris waarbij onder meer een laptop van de zaak tot één van de secundaire arbeidsvoorwaarden behoort.

Kennismaken

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel? Dan horen we heel graag van je! Kom gerust langs voor een kop lekkere cappuccino of thee en een kennismaking. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Mail dan je motivatie en CV naar vacature@clickdistrict.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fabienne Jungerhans via 06-83654005. Je gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Uw CV

Deel dit bericht:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn