Visibility | ClickDistrict
Contacteer ons op +31206792767 of info@clickdistrict.com

Visibility

Visibility

Visibility

Een van de grootste issues voor adverteerders op dit moment is hoe om te gaan met visibility. Denk alleen al aan het vraagstuk over de weging van post-view sales in de totale customer journey en de steeds grotere invloed van Adblockers.
 
Een goede visibility van een awareness campagne is cruciaal maar zichtbaarheid van de uiting is ook onmisbaar in elke performance campagne. Een ad die niet gezien is, zal immers ook nooit bijdragen aan een actie. Visibility is lastig meetbaar en vooral; achteraf inzichtelijk. Daarnaast is het optimaliseren van visibility een handmatige en tijdsintensieve klus.
 
Platform 161 heeft hier samen met Meetrics een oplossing voor. Vanaf heden heeft de DSP van Platform 161 als eerste DSP visibility data in hun algoritme weten toe te voegen. Daardoor kunnen we op campagnes voorafgaand aan de bieding de visibility al optimaliseren. Met behulp van deze tool ben je verzekerd van een specifiek gewenst niveau van zichtbaarheid en time-in-view van geserveerde impressies. Uiteraard rapporteren we hier ook op.
 
Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen met het optimaliseren van campagnes door middel van visibility? Neem dan contact op.

Deel dit bericht:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn